ชุดคริสมาสผ้ากำมะหยี่ เกาะอกสีแดง ตกแต่งกระดุมฟูๆสีขาว

ชุดคริสมาสผ้ากำมะหยี่ เกาะอกสีแดง ตกแต่งกระดุมฟูๆสีขาว

1 รีวิว Orders (1)
350.00บาท
รหัสสินค้า: CM003
สต๊อก สินค้าหมด
Size Chart

ภาพรวม

รายละเอียดสินค้า

ชุดคริสมาส ชุดซานต้า ชุดแซนตี้

ชุดคริสมาส ชุดซานต้า ชุดแซนตี้

ชุดคริสมาส ชุดซานต้า ชุดแซนตี้

ชุดคริสมาส ชุดซานต้า ชุดแซนตี้

ชุดคริสมาส ชุดซานต้า ชุดแซนตี้

ชุดซานตาคอสมาแนะนำค่ะ ทำให้รู้สึกสบายส่วนของเสื้อนั้นโดยขากางเกงจะยาวประมาณถึงเข่าคนไหนที่กำลังมองหาชุดนอนน่ารักๆ ที่ใส่สบาย โดยเฉพาะในช่วงที่อากาศเริ่มเย็นลงเรื่อยๆแน่เลยทีเดียวจ้า โปร่งและระบายความร้อนได้ดี รับรองสวมใส่หลับสบายได้ที่มีแขนยาว ชุดคอสเพลย์แซนต้า ทำให้สามารถสวมใส่ได้อย่างสบายๆ ที่เป็นที่ดึงดูดใจของชุดนี้คือจะทำให้ชุดมีความน่ารักนอกจากนั้นยังสามารถใส่ออกไปนอกบ้านได้ด้วย ซื้อ เพราะชุดออกแบบมาให้มีความรัดกุม ก็เอาเป็นว่าสาวๆ ชุดซานต้าชุดซานตาคอส เพื่อรับกับอากาศที่เย็นในช่วงหน้าหนาวที่จะถึงนี้ วันนี้เราก็มีชุดนอนน่ารักๆ ชุดแซนต้า สีชมพูหวานแหวว ให้ความรู้สึกที่หวานแหวว ทั้งนี้เนื้อผ้าของเสื้อ ท่ามกลางพื้นเสื้อสีชมพูน่ารักเลยทีเดียว สำหรับส่วนของกางเกง ทำให้การสวมใส่นั้นเข้ากันได้กับเสื้อแขนยาวนั่นทำให้ชุดนี้สามารถ ก็เอาเป็นว่า สำหรับหน้าหนาวที่กำลังจะมาถึง สาวๆ ชุดแซนตี้

เจ้าขุน 03/08/2016

บอกไม่ถูกต้องลองสั่งเอง

เขียนรีวิว

โน๊ต: ไม่รองรับข้อความแบบ HTML!
    ไม่ชอบ           ชอบ
Captcha

When you order from opencartworks.com, you will receive a confirmation email. Once your order is shipped, you will be emailed the tracking information for your order's shipment. You can choose your preferred shipping method on the Order Information page during the checkout process.

The total time it takes to receive your order is shown below:

The total delivery time is calculated from the time your order is placed until the time it is delivered to you. Total delivery time is broken down into processing time and shipping time.

Processing time: The time it takes to prepare your item(s) to ship from our warehouse. This includes preparing your items, performing quality checks, and packing for shipment.

Shipping time: The time for your item(s) to tarvel from our warehouse to your destination.

Shipping from your local warehouse is significantly faster. Some charges may apply.

In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from. If you want to know more information, please contact the customer service. We will settle your problem as soon as possible. Enjoy shopping!